...slučajno je ovdje, kivna kad se sjeti da je mogla biti na drugom mjestu, razdragana kad pomisli da će biti. Obična je samo kad zaboravi.
Roses:26620

20.12.2017.

20.12.

A fakat su nas društvene mreže uništile. Mislim, ja prva sam ovisnica i nemam šta nekom prigovoriti, ali koliko god nam olakšavale neke stvari, ne bi li opet dosta stvari bilo lakše bez njih?
Imam osjećaj da bi mi bilo lakše imati momka i vezu, da smo ostali na nivou nekih sms poruka, hajde ako baš mora past i neki mms, ono hoće da te vidi. Ali jebiga mms u moj vakat bio 0.3 km, ne znam koliko je sad, pa ako hoće da ti vidi sliku ( koju si slikala tako sto zavrneš ruku i slikas zadnjom kamerom, jer odakle prednja brate?) mora ti poslati kredita. Ili ako mu ne odgovaraš, on pretpostavlja da nemaš kredita, pa ti pošalje da mu možeš odgovoriti. Nije tad bilo seen-a. Ultimativni seen je bio kad iskuliraš i tu poruku s kreditom i sva cimanja/ trzanja.
J*bo instagrame i fejsbuke, i ko koga prati i ko kome lajka, ja bih da se to vrati. Rahat da budem.  Da mi šalje kredit, da vidim ja koliko mu značim. I da svi slušamo nema više cile mile, i tu tu tu...


~honeeybee